Zehross03 Sahradmla burda da kafası erkeğe benziyor kemikli Özelim verdiğinde de top gibi yuvarlak kız gibi Bekliycen kuzucum maalesef :(
Sahradmla Sabiha-1268 11 haftalıkken özele gittim kıza benziyor dedi 10 buçukta bugün devlete gittim erkek dedi şimdi özelden çıktım kız dedi
Sabiha-1268 @Sahradmla anladım cnm hangi devlet hastanesi acaba bence erkek Allah gönlüne göre versin her özele güvenme en yakın zamanda doçent doktor bizim gelinimize kesin kız dedi ama bebek erkekmiş cnm
Sahradmla Sabiha-1268 bunu verdi cnm bilmiyorum artık 2 kızım var devlet erkek diyince baya umutlandim sağlık olsun artık 😂🤲
Rabiagulcin Sahradmla ben erkek bebeğe benzettim benimde 2 kızım var şuan 10+2 olduk bebeğimi kız hissediyorum gönül ister bi erkek bebek olsun iki tane cennet kokulu kızım var hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla alalım inşaAllah
Zehross03 Sahradmla bunu devletmi verdi özelmi özel verdiyse kız demesi normal devlette etkek diyen verdimi ultrason
Sabiha-1268 @Sahradmla anladım cnm eğer devlet olarak zeynepkamile gittiyseniz doğru çıkıyor özelden daha iyi devlet cnm bende erkek diyorum sizin için
Sahradmla Zehross03 postta paylastigimi devlet verdi ikisinede gittim bugün devlet erkek özel kız dedi