Esmaaoznn Merhaba kızlar spiral taktirmak istiyorum sezeryan doğum yaptım ne zaman taktiriliyor tam olarak bilen var mı birde taktiran var mı hormonlu ya da hormonsuz hangisi daha iyi ??
Masalnesli Esmaaoznn adetin 3.gunu takılıyor canım benimde şimdi 2.sezeryanim olucak 3 ay sonra bende doğumdan tuplerimi bağlatmayi düşünüyorum cnku sprial kan depolarımi boşaltiyor nasıl yapicam bilmiyorum
_Daydreamer_89 Esmaaoznn bende taktırmayı düşünüyordum ama burda sürekli spiral takılı olup hamile kalanların postlarına denk geldim aşırı düşünceli ve tedirginim 🙄🙄
ozlemm12 Tavsiye etmem bütün dengesini bozuyor insanın onun yerinde bebeğiniz 6 aylık olduktan sonra doğum kontrol hapı kullanın hem düzen bozmuyor hemde çok rahat
Masalnesli Esmaaoznn evet hem kanamam çok oluyor hemde kan depolarımi boşaltiyor kansız kalıyorum kan takviyesi yapıyorlar Allah razı olsun bı kanım var 0-rh negatif çok kolay bulunuyormus gibi 😂
Esmaaoznn Masalnesli hadi ya kötüymüş kan grubunuzun öyle olması ama hayırlısı olsun inşallah hakkınızda 😇
ozlemm12 Esmaaoznn Sağlık ocağı veriyordu canim bu 3 4 aydır yok bende geçen ay içemedim sadece hamileyim şuan 😂
ozlemm12 Esmaaoznn isteyerekte değil istemeyerek de değil olursa olur herşey Allahtan dedim nasipmiş demekki oluverdi 🥰
Esmaaoznn ozlemm12 aynen öyle Rabbim nasip ettikten sonra ne yapsak boş zaten hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah hayırlı olsun tekrardan 🥰