Tolgasibel Kızlar 14 haftalığız başım çatlıyor hep oluyo böyle sabahları afedersiniz ama öğürürken altıma kaçırıyorum artik dayanamiyorum kalçalarımin agrimasina dayanıyorum bi şekilde ilk haftalar boyle bişey yoktu 10 haftadan beri başladı erkek bebek bekliyorum napcam boyle yardımcı olun neyapmam lazım nolur
YeniAnne55 Tolgasibel bendede çok baş ağrısı vardı iil başlarda doktorum parol verdi ağrı kesici onu kullamdım canım
Gulsummldr Tolgasibel çekeceksin 😊 inşallah tez zamanda kurtulursun ağrılardan. Bebişinle mutlu huzurlu hamilelik geçirirsin. Neredeyse hepimiz yaşadık. Doktor çok kötü olursan gel serum yapalım demişti. Ama 16.haftaya kadar çektim. Snra aniden kesildi şükür
S1903 Tolgasibel offf kendi çektiklerim geldi aklıma 16. Haftaya kadar o baş agrısı ve öğütmeler öldürdü beni😣buz kompleksi yap başına Işık’ta durma karanlık odada yatıp dinlen en olmadı parol zorda kaldıkça içiyordum . İnş tez zamanda biter
Seymameva Tolgasibel oluyor öyle benimde olmuştu bildiğin akıyordu artık hamiel olduğun için normal ama baş ağrıları kötü olur
Chan Başağrılarım her gün yoktu ama olduğunda ilaç almadım. Uyudum veya uzandım bir şekilde katlanabildim. Altına kaçırma durumu geçiyor. Bu sefer öğürürken arkaya baskı hissediyorsun. En azından bende öyle oldu. Analık cidden zor :/ Küçük yaşlarımdan beri başıma böyle bir alt kaçırma vakası gelmemişti. İnsan tuhaf oluyor.
Tolgasibel Chan benimki katlanılmaz bi halde altına kaçırmak cok kotu bisey dışarda oluyorum yanında 5 6 tane çamaşır taşıyorum artik 😭
Tolgasibel tgymnrmy yok gece başlıyor agri uyuyorum sabah hala devam ediyo öğütmek her sabah oluyo nerdeyse
S1903 Sibeltolga herkesin geçmeyebiliyormuş. Beta hcg değeri düşmeye başlıyor sonrası daha rahat olur inşallah şansın vardır da devam etmez🙏
Mls9899 Tolgasibel insallah geçer canım biran önce benım 12 13 haftalarda gecmeye baslamıstı Allah yardımcın olsun