Banusametailesi Merhaba 28 haftalik olduk ama eskiden kıpır kıpır olan kızım tek tük hareket ediyor bir kaç gündür tatlı da yiyorum olmuyor acaba bir şey mu oldu
Miya-m Banusametailesi 25 haftalığım, bazı günler daha az hareket ediyor ama sonra yine eskiye dönüyor. Sola yatıp sessiz ortamda odaklanıp dinleyin illa ki hareket hissedersiniz :)
ozgeks Banusametailesi ben çalılıyorum mesela ve nazı g0bler gerçekten karnımı okşayacak vaktim bile olmuyor. muhtemelen hissediyorlar yorgun olduğumuzu. az hareket ettiğini hissettiğimde konuluyorum onunla ve hareketlenmeye tekrar başlıyor. müzik dinletiyorum vs. işe yarıyor
vyusala Banusametailesi 26+4 haraketlerde azalma vardı doktora gitdim detaylıya tekrar baktilar sorun yokdu kalbini ve haraket düzenine baktı haraket düzensizliyi var diyib Kleksana (Clexane) başladı takipdeyiz şimdilik…bence keskin azalma varsa doktorunla konuş
Banusametailesi Miya-m soluma yatınca hareket ediyor zaten ama eskiden kıpır kıpır di şimdi sadece soluma yatınca
Banusametailesi Zehra_02 benim kız sola yatınca ama eskiden hiç fark etmezdi her saniye kıpır kipirdi artık sadece sola yatınca normal mi
meliiisoz Bu haftalarda çok normal canım yeri daralıyor büyüyor bir süre sonra kendi tekrar düzene giriyor korkma
Merve0227 Banusametailesi sanırım büyümüş ve yeri daralmış olabilir bi iki güne gelir kendine canım merak etme iki gebelik geçirdim ve ikiside karnında futbol sahası kurdukları zamanda vardı tek tük oynadıkları zamanda☺️ hareketlerini takip et hiç tepki vermezse veya 10 dan daha az sayıda hareketsizlik varsa doktora görünebilirsin
ridakegzo Banusametailesi canım benimde bebiş28+1 oldu.Hareketleri azaldı.Sonradan düzeldimi sizin? Doktora gittiniz mi?Benim daha 1 haftam varda gitmeye
Banusametailesi ridakegzo evet canım o haftalarda öyle oluyormus şimdi düzeldi Allaha şükür 28 ve 29 de biraz durulma oluyormus biz şu an 30 olduk kıpır kıpır elhamdülillah
Banusametailesi ridakegzo için rahat olsun canim yeri daraldığı için duruluyormus sonra yine hareketleniyormus bende hep bir şey mu oldu diye korkuyorum bir an önce sağlıklı bir şekilde kucağıma alsam keske