Fatma1409 Kızlar 20. Haftadayım ve kesinlikle yumurta yiyemiyorum varmı aranızda böyle olan yerine ne yediniz
Edafmo Fatma1409 ben hamileliğim boyunca hiç yiyemedim haşlanmış yumurta. Normal pişirerek yiyebiiyodum haftada bir iki
Hizligonzales Fatma1409 bende yiyemiyorum ama yumurtali ekmek vs seklinde yiyorum tavsiye ederim kasar peyniri domates ve baharatlar ve yumurta hepsini karistirip ekmege buluyorum firinda kizartiyorum o sekilde yumurtanin tadi kokusuda gelmiyor yiyebiliyorum
Agg0207 Fatma1409 ben ekmekli yumurta yapıyorum o şekilde yiyorum ama haşlanmış yada omlet şeklinde hiç yiyemiyorum 😕
ebrutarhan ben 1 bucuk yık boyunva yemedim hala haşlanöış yiyemiyorum bence normal burın ve vücut hassasıyeti olabilir
minnakkraker Haşlanmış yiyemiyorum ben ama tereyağında yiyebiliyorum. Sabah sahanda yapıp tost içine koydum. Yiyebildim şükür. Haşlanmıştan tiksindim ama ya 😞 sen de öyle misin? Yoksa her türlüsü mü?
Fatma1409 minnakkraker her türlü malesef yağda bi deniyim dedim omlet tarzında gene yiyemedim her yediğimde kusuyorum malesef 😔
Fatma1409 Hizligonzales olabilir aslında o şekilde yememiştim bi deniyim çalışıyorum vakit de bulamıyorum her gün hazırlamaya😔
minnakkraker Fatma1409 bence hiç zorlama madem kuzum çünkü bende tavuk köfte için öyleyim gerçekten düşünmek dokunmak bile midemi bulandırıyor her türlü denedim bıraktım artık zamana