Ben de Tam Erzurum paylaşımı açacaktım ki açılmış kızlar ben daha önce düşük yaşadım kimyasal gebelikti aslında ama daha önce Gülsün Hanım Rahminde perde olabilir demişti Rahim filmi için randevu almıştım taa ki hamile kalana kadar. Hamile kalınca çekilemedim tabi içimde de hep jir endişe her ne ise burası kısa bir özet. Kızlar ben hamile kaldığım günden beri çok sık Dr değişikliği yaptım malesef başta Fatma Hanıma gidecektim Muhammed Bey vardı ona gittim o gördü keseyi on gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi neyse duyduk şükür iyi sonra Fatma hanıma gittim iki kez o baktı daha da gücüm yetmedi buharaya bu arada öğretmenim eşim ile çok borcumuz var bu yüzden gidemdim. Her ne ise Araştırmada Sefa var çok iyi denildi randevu aldım Sefa çıkmadı her defasında gebelik takip oda bire verdiler ben de gelmişken gireyim dedim ultrasona aldılar her defasında tabi özellikle ikili testte bebek çok hareketsizdi üst üste girmek durumunda kaldım ense kalınlığını göstermedi çünkü tabi orada Dr hep değiştiği için karar kilamadim birine çünkü üç kez gittim üçünde de farklı kadınlar Şehir hastanesine gittim Selvihan var ona şimdi bakıyorum da baya bir Dr değişikliği beni mahvetti bir ara Selvihan yoktu üçlü test için Aysenura aldım derken hala karar kılmış değilim o ayrı Selvihan hanım da en son gittiğimde beni zorla aldı ultrasona dedim hocam daha on gün oldu bir şey olmaz deyip durdu bu durum bende fazlasi ile stres yaratmış durumda daha ayrıntılı duruyor kızlar ben 22 haftalık gebeyim 17 kez girmişim ya 😔😔😔😭 Günlerdir bir hafta oldu düşünmekten delirmeme ramak kaldı tecrübesiz olduğum için sık girdim ultrasona hiçbir doktor da bir şey demedi şimdi benim kadar girmiş olan var mı gerçekten hiç normal değil bu durum de mi pimpirikli olmam sık Dr değişikliği buna neden oldu