Tatli-cadim2023 Hadi azalttım gunleri son 46 ya sizler baaklim ne zman rabbim gonderck kizcemo gününde gelsin inşallah sağlıkla hayrilisiyla kizcem 33+3
ilkmommylikheyecani beyzacmvrc doktor buldunuz mu duygu hastanesini sordunuz mu bende orayı düşünüyorum muayne ücreti 350 doğum ne kadar acaba bilginiz var mı
beyzacmvrc ilkmommylikheyecani hiç bilmiyorum orayım . Ben medigold Sultan Hastanesi gül hanıma gidiyorum orda başladım devam ediyorum. Bir ara duyguya geçmeyi düşünmüştüm ama vazgeçtim burda devam ettim 31 hafta olacak yarın Allah kısmet ederse doğumu da orda dusunuyorum ☺️
minnakannesi08 Tatli-cadim2023 son 8 gün 38+6 bizimde doğurmak istiyorum artık çok ağırlaştım bayramdan önce gelse çifte bayram olur bizim için🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Tatli-cadim2023 minnakannesi08 maşallah az kalmış bizimde suyumuz fazla sizin haftalarinizda gelebilirkizcem
yaman2802 123oyku benimde son 28 gün neler yaşıyorsunuz 2 gündür aşırı derecede kasık ağrım var yürüyüp yatamıyorum bile karnım çok sertleşiyor ishalde oldum bunlar doğum belirtilerimi acaba sizin nasıl gidiyor