Merhabalar dün hiçbir sancım olmamasına rağmen eşimin isteği üzerine hastaneye kontrole gittik, 33.haftamdayım yeni girdim hiçbir sancım olmamasına rağmen beni nst ye bağladılar ufacık bir dalga çıktı oradaki hemşire cihaza mı ellesin diye sordu bende hayır ama öksürdüm dedim sadece, daha sonrasında sonucu doktora gösterdim doğum sancın görünüyor dedi çatı muayenesi yapması gerektiğini söyledi, haliyle korkttum eşimin ısrarı üzerine çatı muayenesi oldum parmakla kontrol etti baya bi bastırdı canım yandı , hiçbir açılma olmadığını söylediler sonrasında tekrar 4.kez nst ye bağladılar tekrar doğum sancısının göründüğünü söylediler ki bu arada ben hiç bir sancı hissetmiyorum , erken doğum riskine karşılık bebeğin gelişimi için akciğer geliştirici vurmaları gerektiğini söylediler bu Arada çocuğumun gelişimi ve beslenmesi gayet iyiydi hasteneye gidip çatı muayenesi yapılana kadar sorun yoktu yatış yapılması gerektiğini söylediler , bi sürü evrak o bu derken bebeğin erken doğum riskine karşılık küvez olmadığını ve bütün sorunları kabul ettiğime dair imza atmamı istediler açıkçası bu beni korkuttu imza atmak istemedim hemen kendi doktoruma haber verdim normal olmadığını 33.hafta çatı muayenesi için erken olduğunu ve nst yi attığımda cihazın sıfırlanmadığını söyledi arkadaşlar korkuyorum erken doğumum olur mu lütfen haftanın öncesinde(30-31-32) aynı haftanın içerisinde(33) yada 34 36.haftada çatı muayenesi olup doğumun normal haftalarına kadar dayanan oldu mu ya da dedikleri gibi 4 gün sonra doğum mu yaptınız , çatı muayenesi olup etken doğum yapmayanlar varsa yazsın lütfen , ciğer geliştirici vurdurmadım hastaneye yatış yapmadım