Elif-kurt25 Sabaha kadar gram uyku yok bide uykudan bile uyandırıyo delircem artık kafayı yedim ya ne yapıyorsam geçmiyo
29302930 Elif-kurt25 al benden de o kadar yaa. Bir kaç gündür yeni başladı. Pusuda bekliyor olacağım, umarım çözüme dair birşeyler duyarız
Elif-kurt25 29302930 Sorma valla göz kırpmadım ya bayilcam uykusuzluktan ayaklarımı kesip atasim geliyo 😂
Sevinsevci56 Ben hiç uyuyamıyorum son ayım ağlıyıcam kafayı yemek üzereyim bir anda uyanıyorum asla uyuyamıyorum sabah 7 gibi yattım 1 saat sonra kalktım gözlerim yanıyor ama yok uyuyamıyorm
cerensvgl Elif-kurt25 Yatmadan önce bacaklarınızı rahatlatacak egzersizler yapın. Ben çözümü öyle buldum egzersiz yaptığımda olmuyor
designermoms Elif-kurt25 magnezyum kullanıyor musunuz kullanıyorsanız da doktorunuza sorun isterseniz 2ye çıkarın akşam yatmadan önce de için iyi gelecektir
elifserra00 Magnezyum eksikliğinden diyorlar ama pek alakası yok doğurana kadar geçmedi, şuan 15. haftadayım ara ara yine yokluyor son üç ay eziyet olacak şimdiden belli 😩
designermoms Elif-kurt25 suda eritilip içilenden kullanıyorsun sanırım bana dedi ben de içemem diye istemedim kapsül olarak içiyorum tadı da yok rahatsız etmiyor