Buranin_bebisi Kızlar normaldede horlayan biriydim ama hamilelikte aşırı arttı, burun bandı ve burun spreyi işe yaramıyor artık, önereceginiz başka birsey var mi?
Nslttr Buranin_bebisi vallahi ben de öyleyim geçen sinemada horladım ama eşimde horladığı için hiç dert etmiyor. ama ben de önerilere açığım çok rahatsız oluyorum. Uyumadığım süreçte de ık pık sürekli nefes alamıyorum
efeninannesiii_ Buranin_bebisi hamilelikten oluyor canım bişey kullanmama gerek yok doğumdan sonra da devam ediyor bu sefer de yorgunluktan horluyor insan 😂😂
beyzacmvrc Buranin_bebisi ya benim de burnum hep tıkalı nefes alırken bile nefesim boğa gibi cikiyo 😂 burnum tıkalı olduğu için de ağzım açık uyuyorum heralde, bu sefer ağzım kupkuru uyanıyorum boğazım yaniyor kalktığımda çok kötü. Kaç defa su için kalkıyorum sonra wc için kalkıyorum uykum bölük bölük hep. Geçen gece de horluyormusum eşim gülüyor 😅 Sizinde mi burnunuz tıkalı? Benm nefes alışım çok degisti zaten çok derinden ve zor alıyorum artık burnumda tıkalı olurdu ama geçen hafta grip olmustum ondan sonra iyice beter oldu. Birde gebelikte burun içindeki etler bile buyuyormus oda burun tıkanıklığı yapıyormuş. O yüzden de olabilir bence horlama.
Virgohome Normalde sessiz uyuyan biriyim gebeliğimin son zamanlarında kendi horlama sesime uyandım kaç kere eşim de video çekmiş inanmıyordum çünkü horladıgıma hahahahaha normalmiş çocuktan kaynaklı nefes alışverişlerimiz düzensiz ve burun tıkanıklığı yaşıyoruz inan son zamanlarda nerden nefes alcam ben diye ağladım ahahshshs bebekten sonra düzelir inşallah ya