Hayalvemasal00 Hilalk bnde kuafore gittim ve vajinamin cok karardigini soyledi hem utandim hemde kararti kalirsa piskolojikmen rahatsiz edici ya🙈🤕
Polo Ben son haftalarda artık dr heran için doğum başlayabilir dediği noktada gidecem kuaföre aldırcam bise üstüne saç boyatcam :))) oldu bitti. Ama o son zamana kadar bence de ağda tehlikeli. Krem desen asla.. vajina bölgesi çok tehlikeli. Kimyasal dolu. En güzeli jilet :) acısız sancısız :)
yaren123 mucizemizibekliyoruzz ben gecen ayna karşısında aldım 36 haftalığım kestim hep kendimi 😖 Ağda ya d akızkenden gidemem zaten laZere gidiyordum ama o da çıktı
mucizemizibekliyoruzz yaren123 yani o kadar zorlanacak bişey yok aslında ama bilemedim 😬 eşiniz ya da mümkünse annenizden yardım alsanız çok aşırı zorlanıyorsanız. mecbur kalınca yapcak bişey yok
Bekleyenler Hilalk el yordamıyla. Duşta temizliyorum. Sonra aynanın karşısına geçip kontrol ediyorum. Jiletle tabi 😬 kuaförde yaptıramıyorum ben. Zaten adayla aram yok
Elifyilmaz Ysn her kuafor ayni degil canim benim gittigim kuafor cok temiz ve hijyenik uzandigimiz sedyenin ortusude her seferinde degisiyor spatulasi filan degisiyor
Elifyilmaz Hilalk canim kuafore git hijyenik bi kuafor bul hic bisey olmaz ben eltim 4 cocukta 9 ay boyunca gitti hatta doguma 1 hafta kala bile gidip yapan var ben 5 aylik hamileyim bende hala kuafore gidiyorum hic bi sorun olmadi ayda bikere rahat tertemiz