Sudeeozkann Kızlar oncelikle hayirli geceler🙌🏻 32+6dayim ben ve 32.haftama girdigimden beri sutum sizma yapmaya basladi. Sizlerde boyle bi durum yasayan oldu mu?
Fts-fts11 Sudeeozkann bende de var mesela sudyenimi ilkin değiyor du leke farkettim sonra göğüs ucumda topraklanma gibi oluyor du şimdi sıkınca da geliyor 35 haftaligim hatta rengi bile az birşey bulanık su gibi oldu
Sudeeozkann onehappymoom haklisin sıkmamak gerekiyor ama goguslerim o kadar agriyor ki masaj yapmadanda duramiyorum ben
Sudeeozkann Fts-fts11 tam da o sekilde bende ilk gogus ucumda topaklanmayla fark etmistim suan akip kuruyor yine oluyor cok sıkmadan temizlemeye calisiyorum ki tikanip agri yapmasin diye. Boyle sanki su damliyormus gibi seffaf bi yapisi var hatta
onehappymoom Sudeeozkann masaj yaparsan veya sıcak kompres uygularsan daha çok gelir ve buda erken doğumu tetikler doktoruna danış belki bir kremi vs vardır
Fts-fts11 onehappymoom ya ben bebeği görünce soracağım soruları unutuyorum resmen ama dediğiniz gibi sorayım süt akmasını da
Sena_nzrlr Benim 16.hafta da başladı doktor sıkarsan kasılmaların olur sakın sıkma dedi. Hormonlarla alakalı bir durummuş.