Beyzabasyigitt Kubrakarahan 14+2den merhaba ☺️ Oğluşum geliyor inşallah. Göbek maşallah 6 aylık gibi 😂
ErhanKubra Kubrakarahan 14+6 son günüm azcık göbüş var cinsiyette %80 erkek dedi bayramdan sonra net belli olur diye düşünüyorum 🥰
Kbraoguz Kubrakarahan 14+2 olduk bizde ama cinsiyet öğrenmeye daha gitmedim ikili tarama sonucunu göstermeye gidince söyler diye tahmin ediyorum ayın 20 sinde 🥰
Ozge111 Kubrakarahan 14+5 bizde 13 haftada göstermedi bacak arası kapalı dedi doktor haftaya tekrar gidicem göbekte biraz çıktı ve ben ikinci kez aşık oluyorum galiba 😍😂 eşim duysa çok kıskanıcak 😁
Fatma_nurr01 Göbeğim çıkmaya başladı dışarıdan fark ediliyor yani Doktor kendini göstermediği için kıza benzetti ama ben erkek hissediyorum
Kubrakarahan Fatma_nurr01 yaa benimde belli olmaya başladı herkes erken diyor ama zayıf olduğum için herhalde tek değilmişim bizimde ikili tarama da baktılar kız gibi dediler ama bakalım nasip🧿🙏🤍
Fatma_nurr01 Göbek erken belli olmaya başlarsa erkek derler bizde büyükler sizde de böyle bi düşüncesi olan var mı
Kubrakarahan Fatma_nurr01 bizim kız gibi dendi hurafelere bakıcak olursak zor geçen bualntılı sivilceli saç dökülmeli hamileliği kız derler genelde bizi de kıza bemzettiler ama göbüş belli 🥲🤔🥹🙏
Kubrakarahan Beyzabasyigitt biz bugün 14+0 oldum göbüşümüz belli cinsiyetimiz kız gibi denildi 🩷🤭 hatta minik minik bişiler hissediyorum sizde de oluyor mu 🤔
Beyzabasyigitt Kubrakarahan ay bizim 15+2 ben yanlış yazmışım 😄 2 gün önce minik tekmelerini hissettim ya da ben tekme diye düşünüyorum bilemiyorum 😄
melekmommm Kubrakarahan 13+5 doktorum 9. Haftadan beri erkek diyor anasının kuzusuuu 🥰 oğluşum diyip dolanıyorum 😂 ve göbeğim altı aylık gibi hatta yanlarım gerilmekten ağırıyor 🤦🏻♀️
BernaOmer Kubrakarahan Bizim belli değil🌸❤️ 14.haftada sorduk bacağını kapamış dedi 20 haftada söylemedi göstermedi mi bilmiyorum görse söylerdi demi