YigitHazal siyahinciii merhaba,ikiz gebelik olunca doktorumuz bize fetal dna önerdi ikili taramadan ziyade. Siz de yaptırdınız mı?
siyahinciii YigitHazal hiçbir şey yaptırmadım özürlüyse de kusurluysa da benim çocuklarım aldırmayı düşünmüyorum dedim Rabbimin hediyesi bir arkadaşımın bebeğine anne karnında 3 aylıkken dönen sendromu teşhisi koyuldu hamilelik burnundan geldi bebek dünyaya geldi hiçbir sıkıntısı yok ben pek güvenmiyorum o testlere asla yaptırmam yaptırmadım da Rabbimden gelene teslimim
siyahinciii [silindi] ilk bizim beneklerimiz olacak ne eşim tarafında ne benim tarafımda yok ama 7 kuşak önceye kadar gidiyormuş ikiz mevzusu
[silindi] siyahinciii ya Allah’ın işi sağlıkla kucağınıza alın inşallah çocuk düşünür düşünmez hemen hamile kaldınızmı
siyahinciii [silindi] bir tane cennet kuşum var 4 Kasım 2022 de kalbi duran bunlarında 13. Haftada öğrendim ikiz olduklarını Rabbime hediyesi iki gebeliğimde sürpriz oldu canım
[silindi] siyahinciii ya rabbim bir almış iki vermiş maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah İlk bebeğinizin kaç haftalıkken kalbi durmuştu şuan eminim kan sulandırıcı iğne kullanıyorsunuzdur hem ikiz olduğu için hem daha önceden kaybınız olduğu için
siyahinciii [silindi] 8 haftalıkken meleğimin kalbi durmuş ben 12. Haftada öğrendim kan pıhtılaşması testi filan yapıldı hiçbir şey çıkmadı eşimle kan uyuşmazlığı var ondan vücut bebeği istememiş dedi doktor şimdi progestan kullanıyorum 8. Haftadan bu yana 17. Haftamız bitmek üzere
siyahinciii [silindi] amin inşaallah 5-5 buçuk aylık olsak tehlike geçiyor dedi doktor inşaallah sağ Salim kucağımıza alırız miniklerimizi
[silindi] siyahinciii evet kesinlikle öyle siz bol bol dinlenin güzelde yiyin Allah’ın izniyle bişey olmaz 🙏🏻😍🧿
Senatalya06 İkiz bebeklere 4 aylık hamileyim , doğal yolla oldu , eşimde de bende de ikiz öyküsü yok , çift yumurtayız.çok kilo aldım 🤭