Akcasedanur 38+4 olduk bebeğim iki gündür hareketli ve çok sık kasılmalarım oluyo bebeğim hareket ederken vajinama iğne batması gibi acı veriyo başı aşagıya dönük acaba kanala mı yerleşiyo anlayamıyorum ???
Yadigar Bende Akcasedanur Bende 38 haftalıgım dün akşamdan beri belimden kasıgıma bıçak batıyor sanki kasıklarımda hafif agrı var akıntımda sarı biraz fazla geliyo
Htcmstfomer Akcasedanur evet cnm kanala girmeye yerlesmeye baslamis ve bu durumlarda bol bom sguat yap secdede egilir gibi durabildigin kdr dur bacaklarini yukari asagi indir hareket yap rabbim kolay dogum nasip etsin insllah
Ecrindemet Ayni sayiliriz.Bende 38+3 um canim.10 gun once ebe muayene etti kafasini yerlestirmis normal gozukuyor dedi.Ama gelen giden yok.Surekli baski hissediyorum vajinama.Igne batmasi gibi bende de oluyor.
Akcasedanur Ecrindemet benimde aynı durumda baya akıntım oluyo ☺️ İnşallah sağlıkla alıoz kucagımıza 🙏
Akcasedanur Htcmstfomer tuvalete oturur gibi oturuyorum ve o pozisyonda yürümeye başlıyorum secdeye kapanır pozisyon işe yrıyo mu gercekten
Htcmstfomer Akcasedanur ben onu yapardim hep dogum zamanida yaptm Ve ise yariyor ama bacaklarini acabildigin kadar acicaksin durabildigin sure kadr durucaksin Benm kuzenimde dogum zamani yapmıştı yarm saat durabildi o ve 4 cm aciklik yapmisti
Akcasedanur Htcmstfomer maşallah biz kontrole geldik bugün 3650gram olmuş 52 cm boyu var ama nst de sancı falan çıkmadı kanala yerleşmiş bekliyoruz büyük günü 🤗❤️