Melekg Bnim ikiside tüp bebek eşimde varikosel vardı ameliyat oldu doktor kendiliğinden olur ama ne zaman belli olmaz demişti yaptırdık bizde 4 sene korunmadık yine olmadı tekrar yaptırdık yakında doğurcam korunsam mı korunmasam mı blmıyorum 3.istemiyoruz
[silindi] Melekg sağlıkla büyütün inşallah ve bence korunun burda o kadar çok hikaye okudum ki olmaz , imkansız denilip hamile kalanlar 😊
meva_asil_moms Melekg korunmanı tavsiye ederim benim esimdede varikosel vardı amaliyat olmadi direk tüp bebek yaptırdık kızım şimdi 3 yaşında tek korunmasız ilişkide hamile kaldım 35 haftaligiz
[silindi] Melekg iki çocuğunuzun arası kaç sene ? Yeniden mi tedavi oldunuz yoksa dondurulmuş embriyo transferimi oldunuz ikinci de ?
meva_asil_moms [silindi] kızım 3 yasinda tüp bebek ben de 3 yıl sonra korunmasız ilk ilişkide gebe kaldım 35 haftalik olduk oğlumla 4 hafta sonra nasipse 2.sezaryenim
[silindi] meva_asil_moms yaa ne güzel ☺️☺️ sağlıkla kucağınıza alın inşallah bizde tüp bebek kızımla 37 olduk bakalım ikincim sürpriz olacakmı ☺️☺️
meva_asil_moms [silindi] Allahin izniyle olur Rabbım ol derse olmayacaklar olur hakkınızda hakkımızda hayırlısı her zaman
Muczm33 Honey_candy canım bende seninle aynıyım 18 haftalık olduk tüp bebekle ve aynı duyguları yaşıyorum
Asena33 [silindi] bende ilk polikistik overim 5 yıl çocuğum olmadı tüp bebek sayesinde oldu ikinciye hamileyim şuan 😍 oğlum iki yaşında Allah nasip ederse birde kızım olacak rabbim herkese nasip etsin inşallah 🤲
91anneadayi [silindi] ilki tüp bebek oldu tam 1 yaşındayken doğal hamile kaldığımı öğrendim şimdi 11 haftalık hamileyim kızım da 13 aylık.
[silindi] Melekg ödemeyi yaparken dediler 3 sene saklıyoruz sonra imha ettiriyoruz bakalım bu bebeğim 3 yaşına gelince bi transfer daha yaptırabilirm 🙈
[silindi] muziceanne_ yok hayır tek tuttu çok istedik nasip de yokmuş buna şükür Allah böyle nasip etti ne diyelim 37 haftalık olduk