Fik Kızlar 19+3 haftalık hamileyim yüzüm bildiğiniz deri deri pul pul oluyor sizce neden kaynaklı olabilir hamilelikte böyle bişey yaşayan var mı ?
Hayrnnisaors97 Fik bende de var hormonlar galiba geçmiyor bide kremle falan önerisi olan varsa yazarsa bende sevinirim krem konusunda
yaseminaltintas Fik Bioderma kullaniyorum ultra yogun nemlendirici olani yeni bi formul ve bol su.benim de tum vucudum beyaz beyaz karnim sirtim kollarim yuzum bacaklarim bol nemlendirmek lazim
Fik Hayrnnisaors97 makyaj nedir unuttum kız basitinden fondöten sürmek bile olmuyor pul pul iğrenç gözüküyor vazelin nişasta karışımı sürüyorum ben 1 gece sürüyorum 1 gece sürmüyorum iyi geliyor gibi az ama bıraktığım an tekrarlıyor
ebru_isik34 Aynı problem bende de var yüzüm kollarım bacaklarım 🥺 ve sürekli kuruduğu için kaşıntı oluyo ara ara
Fik yaseminaltintas haklısın kuzu su içmeye de dikkat etmek lazım en az 2 lt içmeliyiz bu aralar 1 litre bile içmiyorum tam günde
ttugba92 Fik Vazelin kullanmayin bence cunku petrolden elde ediliyor. Dogal yaglari tercih edebilirsiniz
Hayrnnisaors97 Fik Kız makyajla zaten hiç aram yok da böyle biriyle yanak yanağa görüşecek oluyoruz ayy yüzün çok kuruu diyor bende biliyorum ama geçmiyor işte 😅
dexter uyurken saf zeytinyağı sürüyorum başka şey fayda etmiyo bi de temiz içerik mi emin olamıyorum kremlerden