mineeeee Htc123 Geçmiş olsun.Nasibiniz böyleymiş. Bebeğe zarar vermesin diye dimi sezeryan yapacak doktorunuz
Htc123 ozlemkrts aynen canım dış kısım da ama doğarken Bebek solursa enfeksiyon kapma ihtimali yüksek oluyor Muş bundan dolayı sezaryen diyorlar
ozlemkrts Htc123 benimde dış kısımda vardı kayboldu kendiliğinden rahimden parça aldırmıştım o zaman parça alan doktor içerde iki tane minik var demişti onlar kayboldu mu noldu bilmiyorum o yuzden benmde sezeryan olcak
Nefes2811 Htc123 bulaşıcı buarada molluscum Diy E adlandırılıyor temiz tutun sık sık çamaşır değiştirin keşke yaktırsaydınız zamanında
Melis_tugba Htc123 evet kuzu doktor sezeryan dedi benimkinde kanama agrı sızı yok ama doktora gittikden sonra cogaldı ya
Zeynozeyyo Htc123 spinal rahat oluyor mus cnm üzülme genel de daha agrılı uyanıyırsun bebeğin sağlıklı olsun da 🙏 sende iyi ol gerisi bos😊
Balbocegim3561 Ben de sezeryan olucam aklıma geldikçe aglayasım geliyor nasıl olacak diye zaten ben hastaneye giderken ağların çıkarken ağların napxam bilmiyorum allah yatdımcımız olsun
Htc123 Zeynozeyyo bende şıpınla istedim ama eşimde bir ameliyat oldu belden uyuştu ama ben çok zor geçirdim tüm ol diyor