bhdrrabia Kızlar dün gece de post açtım ama yazan olmadı 33+4 de bebek aşağı inmiş olabilir mi rahimde hissediyorum ara ara sızlama da oluyo sabah yatakta da karnım ağrıyodu şimdi geçti gibi normal mi sizce
Seda4234 bhdrrabia canım rahim doğuma hazırlanmaya başlamış sızlama lar kasılmalar olabilir ama Dr git istersen için rahat eder
Minikpopo bhdrrabia aşağı inmekten çok dönmüş olabilir. Ama enfeksiyon da olmuş olabilirsin. Hareketleri hissediyosan ve zaten geçmişse korkacak bişey yok bence. Rahat olun bence bir sorun yok 😊
GozdeCemre bhdrrabia canım böyle şeylere kanamaya falan filan burda yazana kadar ilk işin doktora gitmek olsun ben ne desem boş bebek aşağıya indiyse doktorun ultrason la başarmakta söyler sana buralarda vakit kaybedene kadar git doktora için rahatlasın
bhdrrabia Minikpopo hareketleri hissediyırum ama rahimde hissedşyorum düne kardar karınımda çok yukarıdaydı
bhdrrabia GozdeCemre bi kaç kişi normal dedi doktorum da 1 hafta izinde olduğu için burda sizlerin fikrini almak istedim
Minikpopo bhdrrabia o zaman dönmüş olabilir canım ama korkacak bişey yok hareketlerini hissediyorsan canım içini ferah tut yine de rahat etmezsen yarın başka bi doktora git istersen 🙏🏻
ikinciannelikicin Canim riske atma kendini de bebegini de. Sen yine de baska bi doktora 1 kerelikte olsa git baktir minnakaaa. Dunya hali nolur nolmaz.