cerenakgl Kızlar park beşik önerilerinizi alabilir miyim. Instagram’da set halinde satılanlar var. Mäller,prego gibi markalar. Güvenilir mi sizce?
Songlkirnk cerenakgl bende prego premium aldım kurduk aşırı güzel kullanışlı baya araştırmıştımda o yüzden bunu aldım
-hilos1 cerenakgl bende çok fazla beğeneni olunca yoyko park yatak aldım indirimde 2.500lere kadar düşüyor henüz kurmadık ama kumaşı falan kaliteli baya
heg33 Songlkirnk Bende bu mıdeli düşünüyorum aradığım özellkler toplanmış resmen :)) Nasıl beğendimiz mi kalitesi görüntüsü büyüklüğü bilgi verir misiniz ?
Ceylan482 Elele madre aldım yatak pedi hediye geldi kendi sitesinden . çok iyi gözüküyo kızım gelince oda sever inşallah
Mochi Ceylan482 bende Madre modelini düşünüyorum gelen yatak pedi nasıl acaba? Kötüyse pedsiz alıp yatağı ayrı alacağım
Zynppp_0999 Mochi bende Çok araştırdım elele madre park yatağı aldım. Kendi sitesinden aldığım da 1 ay oldu heralde yatak hediyeydi zaten yanında. Güzel kullanılabilir bilir bir yatak geldi. Daha kullanmaya başlamadık ama beğendim ben. Oldukça iade boyutta.
Ceylan482 Mochi kılıflı sünger olması gereken yatak bu biraz ince ama tok duruyo (normalde bebekların yumuşacık içe çökenlwrde yatmaması gerekiyo bana göre ) tercihe bağlı forum yorumlarında beğenende var beğenmeyende bazı kişiler yataşın yatağını alıp koymuş içine ben gerekli görmedim 😊
Gamzeizmir35 Forumda Elele madre yi o kadar çok övdüler ki, ben de onu aldım. Daha 31+4 şuan benim. Kurduk . Örttük üzerini de. Bebiş de sever inşallah
Songlkirnk heg33 biz eşimle baya beğendik yani sallanma özelliği var 3 kademeli yanında çanta gibi aparatı var yatağı içinde olandan aldık anne yanı özelliği var yatağa bağlama özelliği var kaymaması için sinekliği var ve ayriyetten hafif odadan odaya tekerlekleri sayesinde götürebiliyorsun
Minis122 cerenakgl tavsiyeler uzerine elele madre anne yani aldim begendim henuz lullandik.ama.kurdum gorusnusu cok guzeldi