M_22 Kızlar detayli ultrasonda her muaynedeki gibimi görücez bebeği yoksa şu renkli olan bebeğin yüzü vs herşeyi net görebilcezmi cok merak ediyorum
Ao526- M_22 Renkli, herşey net ve daha kaliteli göreceksiniz. Bölüm bölüm sürecek 😍 normal muayeneden daha uzun sürüyor
Ao526- M_22 Yüz hatlarını dudak yanak yapısını gördükçe kime benzediği hakkında sohbete bile başlıyorsunuz 😂 İlk çocuklar babaya benzermiş öyle dedi doktorumuz 😂 Eşimin küçük kopyasını gördük bizde 😍😂😂😂 Daha doğuma var 😂 Ayna karşısında kalmaya devam 😂😂
M_22 Ao526- ne kadar güzel ya 😍rabbim sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin inşAllah 🙏🏼
Sibellg06 Bugün gittim 16.30 randevum. Mükemmel bir histi bir tık göbeğine bastırıyor doktor ama acımıyor tabi ki, 3d olarak da gösteriyor normal ultrason olarak da gösteriyor. Her bir detayını anlatıyor ben 22+1 de gittim 🥹🙏🏻
Zynppp_0999 Renkli ve daha detaylı bakılıyor bütün organlarına her şeyine bakıyorlar 45 Dk falan sürüyor bebeğin durumuna göre ama çok zevkli bir şey☺️