Mavilisa Merhaba, adet dönemlerinde bazen içinde, bazen oncesinde, istisnasiz her ay migrenim oluyor, son 7 aydır majezik içiyorum, bazen ayda 2,3 tane içtiğimde oluyor. Gebeliğe,yumurtlamaya engel olur mu bu ilac acaba? İçmesem dayanamıyorum😔
Btl_0909 Mavilisa canım ben majezik değilde dikloron ve arveles kullanıyordum her ay sürekli adet ağrısı için ama geçen gün ben bu ilaçların prospektüsünü okuduğumda hamile kalmayı düşünüyorsanız veya hamile kalmakta zorlanıyorsanız kullanmayın yazıyordu 3 yıldır Her şey normal olmasına rağmen gebelik oluşmadı bende bu ay bunları okuyunca yine adet olup ağrım olduğunda acile gittim doktora sordum bunlar yazıyordu ben ne kullanıcam dedi kullanmaman gerekir evet sadece parol kullanmalısın dedi parolu da serum olarak taktırdı acilde ama beni akıntı sorunumda var ondan da olmayabilir bebek ama her şeye normalse uzun süredir gebelik olmuypraa çok ta kullanma canım ya da doktoruna danış
eylulmihrasmom Mavilisa ben bu tarz bilmiyorum ama migrenim var baş ağrım çok olur. heleki iş yoğunsa hamile kalmak istediğim dönemde ağrıdan da ölsem parol dahil hiç bir ağrı kesiciyi içmedim
anneoluyoruuumm16 Mavilisa ben her ay istisnasız ilk ve ikinci gün aynı anda iki tane dolorex içiyordum. Çok şükür ilk denemeye hamile kaldım canım. Rabbim veresi olduktan sonra hepsi bahane içini ferah tut dua et
egesmommy Mavilisa benim migrenim ayda 2-3 majezikle değil 10-15 en az sürekli başım ağrırdı 35 haftalık hamileyim şu an canım hormonlardan dolayı migrenimde azaldı tek korkum doğumdan sonra tekrar başlayacak olması 🤷🏻♀️
Birhayalimvr Bende bunu merak ediyordum canim dr sordum agri kesici zararli mi diye adet doneminde icmek hayır değil dedi ama ben arveles diye bir agri kesiminin recetesinde gebe kalmayi engelleyebilir tarzında yazı okudum majazikte yoktu bazen parol kullaniyorum daha zararsız diye
Mavilisa Birhayalimvr parol bazen kesmiyor. Mecbur majezik almak zorunda kalıyorum, yoksa ağrı mideme vuruyor, istifara kadar götürüyor.
Mavilisa Btl_0909 canim adet sancım hiç olmuyor çok şükür benim sadece migren atağım oluyor. Arveles falan hiç kullanmadım, hep parol kullanırdım,oda artık kesmeyince majezik içiyorum. Bazı forumlarda majezik gebeligi engelliyor diye okumuştum asli var mı bilmiyorum tabii. Doktor tecrübesi olanlar çok olduğu için burdan sormak istedim.
anneolmakzoramagulusuyeter_ eylulmihrasmom bence stres daha çok etkiliyor seni gebe kalmayı stres faktörü de çok etkiliyor
eylulmihrasmom Btl_0909 geçen sene ilk denememde hamile kaldım ama maalesef düşük yaptım kürtaj olmak zorunda kaldım. doktorum 6 ay yasakladı. 6 ay sonra bıraktığımızda korunmayı 2.ayda hamile kaldım
Mavilisa egesmommy oooo siz baya hapçı olmussunuz 😂 ay inşallah başlamaz bir daha, çok fena şu migren agrisi. Hayırlı olsun bebeğiniz de maşallah 😊🧿
SuhedaErdem Merhaba majezik benim vazgeçilmezimdi ben de her ay istisnasız 2 tane içiyordum ve gebeyim problem yok yani
Btl_0909 Mavilisa çok sağol canım inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın Rabbim nasip etsin en yakın zamanda
eylulmihrasmom Mavilisa çok ağrım oluyordu ama ya hamileysem bebeğime zarar gelirse diye düşündüm. 2 gündür yine çok ağrım var karanlıkta yatarak geçirmeye çalışıyorum 🥹
Seval2468 Mavilisa ayda 1 kutuyu neredeyse bitiriyordum 15 yaşından beri 30 yaşında hamile kalmak istedim ve hemen kaldım. Şeker gibi yutardim resmen bağımlısıydım hapın etkisi olsa bana olurdu
Mavilisa Seval2468 hadi ya, ben baya nazlanmisim bu 2 hap için desenize 😂 Rabbım sizede şifa versin 🌸
egesmommy Mavilisa sormayın çok fenaydı 😂 bi ara hap kesmesi doktorum kafatasından iğne vurmuştu sinirleri dondurmuştu ama etkisi geçti tabi 😂 ama gebeliğe engel bi durum yok içiniz rahat olsun 🤗 teşekkürler bu arada 🤗
egesmommy Mavilisa hamilelik dönemi değil şu an parol bile çok ağrımadıkça içmiyorum hamilelikten önce yaptırmıştım gon blokajı diye geçiyor kafanın arkasından doktor vuruyordu 4 hafta üst üste olunca 6 ay rahat etmiştim ilaç tedavisi işe yaramayan hastalara yapılıyor sanırım