Freckles Deren51 bende 4 haftalıkken başladı kimseyi inandıramadım cidden. Şuan tam 9 haftalığız ve inan bana bu hafta daha kötü oldu. Geçecek diyorlar ama hadi inşallah. Prilam yazdır kendine inan çok yardımcı oluyor en aızndan kusmuyorum o ilaç sayesinde
Deren51 Freckles evet ya bide etraf baskısı oluyor inanmıyorlar abartıldıgını dusunuyor lar demekkı her bunye bir degıl yani
sevaldqn1 Deren51 aşkım benimki 5. Hafta başladı gayet normal eger dayanılmaz haldeyse bulantın doktoruna söyle prilam versin kurtarıcı resmen🥰😇
Zeyneparsln Deren51 Normal 6 da başlayıp 19 da bitti benim prilam Dr ile durdum o olmasaydı maf olurdum
Deren51 Svd12345 bıızm gözukmustı çarşamba kalp atısını duymaya gidecez ama endişe etme herkesın kı bir olmuyormuş
Eedd Ben de 6.haftadayim karnımın alt kısmı çok ağrıyor birde ufak bi kan gördüm ilk gebeligim korkuyorum ne yapmaliyim
CLale Kızlar selam bende 6+4 haftalık dun keseyi ve yolk kesesini gördüm inşallah ayın 20 si kalp atışını duymaya çağırdı doktor. Siz kaç haftalıkken duydunuz kalp atışını ?
sevaldqn1 Deren51 normal canım her sefer aynı olcak diye birsey yok benim 5. Haftamda başladı şükür şimdi iyiyim