Mutlumumutlu 35.haftadayım, ara ara karnımda sancı var. Nasıl bir ağrı tarif edemiyorum ama korkuyorum. İçimde bebek geriliyor, gerginliğini dışarıdan hissedebiliyorum onun verdiği rahatsızlık mı emin değilim. Aynı durumu yaşayan var mı ?
Nurcangulpideci @Mutlumumutlu aynı haftadayiz ben de bu haftada bi degisik oldum agri değil sancı değil ne olduğu belirsiz bi rahatsızlık. Belki de sancı bilemiyorum ilk gebeligim. Karnım taş gibi oluyodu magnezyum yazdı doktorum. Yani bi rahatsızım artık halsizlik baş ağrıları da başladı 😔
Mutlumumutlu Nurcangulpideci Benim de ilk gebeliğim o yüzden ben de tam olarak ifade edemiyorum. Aynı sorunları yaşadığımız kesin, artık kendimi iyi hissedemiyorum bide 37.haftaya kadar çalışır aldım, o yüzden zorlanıyorum. Bunlar doğum sancısı değildir dimi ?
Rumiars Mutlumumutlu yalancı sancı veya kasılma olabilir doktorunla konuşmalisin nstde çıkmıyorsa sorun olacağını sanmıyorum artık haftaniz ilerliyor bu ağrılar normal diye düşünüyorum
Mutlumumutlu Rumiars Gün içerisinde giderim diyorum, bir bakıyorum ki evdeki gibi değilim. Ne oluyorsa akşam oluyor, pazartesi kontrolüm var o zamana kadar bekleyeyim dedim. Gerçek sancı olsa duramam diye düşünüyorum.