Merhaba kızlar, hesabı silecektim silmeden önce doğumumu yazmak istedim sonrasında silerim dedim. 35+6 da muayene gittiğimde sancım çıktı ve doktorum suyun azaldığını haftaya kadar dikkat etmemi söyledi. 36+6 da pazartesi kontrol için gittiğimde suyunun çok azaldığıni ve bu hafta içinde alalım kilosu da 3ü bulmuş yeter dedi. En geç cumaya kadar olacağı için salı günü tekrar eşimle doktora gidip günü konuşalım diye kararlaştırdık,önce Perşembe cuma dedi,sonra kızım kardeşini görmek isteyince ultrasondan tekrar baktı ve suyu çok çok azalmış içim rahat etmiyor,bir nst de göreyim hareketlerine bakıp karar verelim dedi. Nst de sancı çıkmadı,ama hareketleri çok azalmış riske atmayalım cuma Perşembe alalım deyince eşim de isterseniz yarın alalım tehlikesi varsa diye konuştu. Doktorum da Fatmacım alalım bence dedi,TM dedik. 37+1 de spinal anestezi için Çarşamba günü 8.30 hastaneye yatış yapıldı,nst çekildi, gece hiçbir şey yeme içme yok ama oğlum hiç durmadı hareketliydi,kan tahlili alındı. Saat 10 da doğum için ameliyathaneye gittik. Çok korkuyordum ben,iki gün boyunca ağladım korkudan,annem de yanımda olacakti oda olmayınca daha çok üzüldüm. Kızım da genel anestezi oldum,bunda o ağrıyla uyanmak istemediğim için spinal tercih ettik ama bundan da korkuyordum panik ederim bayılırım diye. Belden iğne yapıldı, ağrısı yoktu,ne abartılı yazılar okudum o iğneyle alakalı,ama kasmayınca acımıyormus öyle dediler,bol bol El musavvir Esmasi cektim iğne yapılırken,orada konuşuyorlar,sıcak gelecek, soğuk bişe sürülecek diye,bende panik başladı doktorum geldi ama ben beni bayıltın demeye başladım,midem bulandı, başımda ki hemşire sürekli başımı okşadı,iğne yaptı bulantım geçti bir baktım oğlumu gösterdi doktorum sonra resmimizi çekip temizlemeye götürdüler. Ondan sonra ikinci işlemler başladı tansiyonum düştü, doktorum iyimisin diye sordu hiç iyi hissetmiyorum dedim hemşire hemen iğne yaptı uyumuşum ama ben uyumadigimi düşünüyordum, oğlumu tekrar getirdiler ağlıyor ben mutluluktan hem gülüyorum hem ağlıyorum, kızımda spinal olmadığım için çok pişman oldum sonra doktorum gitmiş dikiş tamamlandı, ameliyat bitti dediler . Beni odaya götürdüler, ağrım yoktu, oğlumu getirdiler emzirmeye çalıştım ama oğlumda solunum sıkıntısı olduğu için kuveze almışlar bana söylemediler, doktorum bana bakmaya gelince öğrendim. Sonra başka yere sevk ettiler bebeğimi. Süt sağıp gönderirsiniz demişler. O kadar güzel bir bebek ki anlatamam bu duyguyu yaa. Daha kokusunu bile çekemedim. Sütüm gelmedi göğüslerim kanadı, ağrılarım için iğne yapıldı ama gaz sancısı beni çok kötü etti. Hala daha şişkinlik ve gazim var, bugün sabah çıkış yaptık,eşim sağılan sütü götürdü,yarın da ben gidicem oğlumu görmeye. Eve gelince yedim içtim, sütüm geldi çok şükür biraz sağdım dolaba koydum. İnşallah güz haberini alırız,dua edin bize oğlum bir an önce iyileşsin. Tavsiyem kimse bu güzel duygudan mahrum olmasın,bence spinal varken genel olmak hiç mantıklı değilmiş. Kızımda bu güzelliği yaşamadığıma çok pişman oldum. Spinalin.de zorluğu var ama oğlumu o an görmenin mutluluğu tarif edilemez. Hamile annelerim doğum yapacaklar oğlum için dua edin. Adı Mehmet Hamza adına dua edin inşallah. Rabbim doğum yapacak annelerimize güç kuvvet bebeklerimize de sağlık sıhhat versin inşallah amin