elaymoms irmmoom aynen bende bulamadım güzel uygun fiyatlı. Lohusa takımlarına da 750-1000 TL yazmışlar ona da o kadar para vermem 🤣🤣
Feyza03 irmmoom ben de bulamadım, iki tane alt aldım. Ağustosa geliyor doğum, ince pamuklu aldım. Üstüne de normal tişört ayarlıcam. Sabahlığım vardı zaten. Bi de ilk doğumumda aldığım uzun geceligim var, yeni duruyor. Yeter heralde.
Kubracigimm irmmoom Ben LC’nin uygulamasından aldım. Bayram indirim kuponu vardı tüm ürünlerde indirim uygulanmış oldu baya uyguna geldi. İki gün içinde de elime ulaştı. Kumaşları yumuşacık , yıkadım hepsini ütüledim de hiç bozulma olmadı. Hepsi de çok içime sindi. Kısa kollu olanlarda önlerden çıtçıtlı emzirme özellikli.
Minyonz Ben düğmeli takım aldım 3 tane. Birini pinguiplus var instagramdan ordan aldım. Pinguiplustan iki kere alisveris yaptim ikisinden de memnun kaldım. Düğmeli isterseniz takım oraya da bakabilirsiniz. İkisini trendyoldan siyah inciden aldım. Kumaşlarıni beğendim. Tavsiye ederim❤️
Virgohome Kızlar trenyoldan aldım çok özenmedim tesettürlüyüm düğmeli almamız önerildi diye emzirmek içinmiş düğmeli aldım baya iyi kumaşı falan bir beden büyük aldım 130 lira falan bi iki tane daha alıcam