crazymommy Sibel_72 Biliyorum olumsuz kese yoksa dış gebelik olabilir falan tarzında konuşuyolar bende biliyorum ama dayanamıyorum bide gören çok var 4-5 haftada sabırsızlık 🫠🫠
Tugba_9494 crazymommy ben 1213 Ken gitmedim kuzum 4+3 Ken 1213 du ben 5+1 de gittim karından gözüktü sen ona göre hesaplayabilirsin genelde 1500 ustu okursa karından gözüküyor diyorlar
gulsahyukksel 4+5 karından görünmüştü benimde. Kişiden kişiye değişiyor canım sen görünmeyecek diye düşün görünürse sürpriz olur hayal kırıklığı olmaz😅
crazymommy gulsahyukksel Ay bende tam öyle motive ediyorum kendimi gözükmezse haftaya yine giderim gözükürse de aşırı süpriz olur bana 🥰🥰
ogretmenHnmm crazymommy benim 5 haftalikti kese karindan göründüğünde ama degerim gitmeden 2 gün oncesi miydi neydi yam hatirlamiyorum 3794tü. Doktor 2500 degerin ustundeyse karindan görünür demişti
ogretmenHnmm crazymommy görürsün inşallah canım sağlıcakla kucagina al inşallah. Biz 23 haftalik olduk bile darısı sana
elaymoms crazymommy bence sabırla bekle 7nci haftayı. Alttan muayene de olma bence sırf keseyi görebilmek için