Morebebek Aslında ciddi bir olay yoktu sanırım içimde biriktirdiklerimden patladım ağladım 40 dk baya ağladım yani. Ağladıktan sonra rahatladım ama kasıklarımda yürüdükçe ağrı oluyor. Bebeğime zarar mı verdim yoksa normal mi. 22+1 haftalığım
Balkiz Morebebek stres olduğunuz için bebeğiniz kasılıyor olabilir. Yürümeyi bırakın biraz uyumayı deneyin.
Morebebek Balkiz iki tarafıma da vurdu ağrı pişman oldun ama çok içime atmışım sanırım küçük birşeyden patladım kendime inanamıyorum şu an. Neden böyle yaptım ki 😭😭
Morebebek Balkiz kesinlikle hormonlar yoksa böyle saçma birşey için ağlanmaz eşim bile şok oldu korktu birşey oldu sandı.
Pinarim BENDEDE ZAMAN ZAMAN OLUYOR HATTA ÖYLEKİ ÖFKEMİ KONTROL EDEMİYOR HAMİLE OLDUGUMU BŞLE UNUTUYORDUM .YAKLASIK 1 AYDIR KENDİME HAKİM OLMAYI ÖĞRENDİM .BENDE 22 HAFTALIK HAMİLYİM ÜZÜNTÜLÜ OLDUGUN ZAMANLARDA BEBEĞİNE TUTUN O SANA TUTUNUYOR VE HİSSEDİOR SENİN STRESNİ ALIYOR
Morebebek Pinarim doğru söylüyorsun aslında üzülecek birşey yok ama kendime hakim olamadım şimdi rahatladım ağlayınca çok değişik hissettim kendimi. Beveğim iyiki var bende kendimi kontrol edeyim. Bebeğime birşey oldu diye korkuyorum.