esmerella37 goguslerim adete 1 gun kala agrır adet olunca agrısıı gderdi ama 2 gun once agrı basladı bgun agrım gitti acaba nedem adette olmadım ki acaba nedem gitti agrısı anlam veremedim ben
esmerella37 Elilar2225 hyr yapmadım yapmakta istemiyorm cunkü hep negatıf goruyorum gene aynısı olucak
Denizzz54 esmerella37 şöyle söyleyeyim ben gebeliğimi göğüs hassasiyeti acımasıyla ve geçmemesiyle anladım. Ama yumurtlamada başladı asla geçmedi hala devam ediyor 2 aylık olmak üzere 😊 geçtiyse adet olman lazım bugün yarın, belki yine başlar ve inşallah hamilesindir 🙏💞
esmerella37 Denizzz54 evet 2 gun once agrıdı hıh yarjn adet olurum dedim agrısı gitti adet olmadım normalde adet olunca giderdi agrısı
Denizzz54 esmerella37 ayy inşallah bebiştendir 🙏 rabbim ramazan gününün hürmetine kucağını doldursun inşallah tez vakitte 💞😍
Ozoooo esmerella37 valla canım hamilelik belirtisini adetten fark yokki iki gebeliğimi de ben adet belirtisi vardı ama hamile çıktım belirtiler yakın aslında
esmerella37 Ozoooo öylede blemedim ki ya hamile olsam goguslerim daha cok agrımazmı neden gitti agrısı
Ozoooo esmerella37 ben göğüs hassasiyet yaşamadım hiç ama dediğim gibi karnım ağarmıştı regl olacak gibi
Mihrimahvuslat esmerella37 benimde göğüslerim ağrıyordu adet oldum 1 2 saat önce ama hala ağrım geçmedi belki senin hamileliktendir inşallah bu ay güzel haberler alırsın biz senin bebeğin için cinsiyet tahminlerinde bulunuruz 🥹
xbebegimx esmerella37 benim de adet olmadan 1 gun once agrisi azalirdi yine aynisi oldu adet olcam ddim olmadim. Snde bi test yap bnce o belli olmuyor cunku🙂
Sibel_72 Bu arada cinsiyetimi bildin ;) neyse konuya gelelim hiç belirti arama hiç bişi bende hiç bişi olmadı normalde olurdu ama adet gelince hiç bişi olmadı stres adeti geciktirir rahat ol senin için dua edeceğim ins pozitif çıkar 😘
Turna44 Allah gönlüne göre versin inşallah bebiş belirtisidir. Bende 4 sene negatif gördüm sonra tesadüfen hamile olsıgumu öğrendim darısı sana inşallah 🥰❤️
Sevcan-14 esmerella37 canım negatif çıktı dıye üzülme rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin isteyen ve olmayana bende senin gibiydim sürekli testi negatif çıkıyordu gene negatiftir diye yapmadım şiddetli bir idrar yolu enfeksiyonu ile 5.5 haftalık hamile olduğumu öğrendim rabbim hayırlı zamanda sanada nasıp eder inşallah 🥰🥰🥰