Feyzaclk Haftadayım sindirimim tamamen değişti başlarda kabız olan ben şimdi günde 3 4 kez büyük tuvalete çıkıyorum. Midem de bi garip.iştahım tamamen kayboldu…Magnezyumu arttırmıştım son zamanlarda bunun mu etkisi hamileliğe özel bişey mi emin değilim..
yyasolii Feyzaclk Bnde demir ilacı ishal yaptı kahvaltıdan önce aç karına içip hemen kahvaltı yapıyordum şimdi 1 saat bekliyorum ondan sonra kahvaltı yapıyorum magnezyum ve d vitamini multivitamin içinde öyle yapıyorum bi tık daha iyim
ikizkusannesi Feyzaclk magnezyumun bir çok çeşidi var siz doğru magnezyumu aldığınızdan emin misiniz?Şimdilik doktorunuza danışana kadar içmeyin derim o vakte kadar bir şişe soda magnezyum ihtiyacınızı karşılayacaktır.
momlife_7 Feyzaclk aç karnınıza magnezyum içtiğiniz de ishal yapıyor bana doktorum yemekten hemen sonra at dedi
yyasolii Feyzaclk Bnde öyle yapıyordum dene bak 1 saat erken yada sonra iç bnm ishal kesildi başka kullananlar da öyle yorum yapmış
Feyzaclk ikizkusannesi ben magnorm kullanıyordum evde var diye. Bitince doktorum magvital yazdı. Ama doktora ishalden bahsetmedim