Ygt2121 Benim kız bi kere bile hareket etmiyor gün boyunca bekliyorum dokunup konuşuyor um ama hiç 😂 ve ultrasonlarda doktor hep hareketli diyor. Sizin bebişlerin hareketler nasıl kızlar🤗
Balbebek012 Ygt2121 benim oğlan da seninkiyle aynı haftada karnımda kıpır kıpır bir saniye durmuyır ama doktora gidince de en ufak kıpırtı yok🤭🤕🤕
Z_e_y_a_gul Ygt2121 benim kızın 20+3 bir haftadır hareketini hessidemiyorum nedense dün sabah tan akşama kadar kıpır kıpır yedi önce sevindim sonra devam edince merak ettim acaba bişey mı oldu diye, günse hiç kıpır damadı neden böyle olduğunu anlayamıyorum
Ygt2121 Balbebek012 benim kızçe normal ultrason da detaylı da el kol hep havada bacak bacak üstüne bide ama yok bana hissettirmiyor ki hiç kilo da almadım ki diyim yağ katmanı var hissetmiyorum 😂
Ygt2121 Balbebek012 ayy şunu da paylaşmak istedim, birden böyle senin kız benim oğlan diyince ay duygulandım bi ben ana olduk biz☺️
Balbebek012 Ygt2121 🤣🤣🤣 seninki iyi en azından ultrasonda görünüyor benim ki kendini saklıyor içerde 🤭
Balbebek012 Ygt2121 evet ana olduk hele bir doğsun annesi kucağına bir gelsin sen anneliği işte o an hissedeceksin🥰
BE2701_- Z_e_y_a_gul o haftalarda normal cnm bende öyleydim anca 30 haftaya doğru hareketleri tam oluyor.