pinar_033 Merhabalar bugün saydım sırasıyla mide koruyucu,tiroid ilacı,idrar yolu için başka Bi ilaç,kan ilacı,magnezyum, bulantı ilacı üstüne birde grip oldum antibiyotik ve parola başladım 9 10 tane hap içiyorum resmen kafamda hep Bi şüphe kızıma birsey olmaz insllah Allah korusun sonucta doktor yazıyor ama genede üzülüyorum sizler neler kullanıyorsunuz var mı ben gibi olan bu arada 36+3 olduk
Azra00 pinar_033 ben 12.haftaya kadar sadece folik asit kullandım. 13.haftadan sonra folik asit bıraktırdı doktorum multivitamin kullandım 16+6 hafif bel ağrısı şikayetim vardı magnezyum ekledi şuan multivitamin ve magnezyum kullanıyorum sadece
Semanur0902 pinar_033 takviye gıda, kasık ağrısı içinde kullandığım var, kan ilacı, d vitamini, kalp ilacım, magnezyum, mide koruyucu, bide mide şurubu, ayriyeten vajinal haplarım var iki tane. 😂 artık mide kalmadııı😂
dtml pinar_033 üç buçuk aya kadar sadece folik asit ve bulantı ilacı kullandım. Şimdi demir, d vitamini, magnezyum, omega, bulantı ilacı ve dönüşümlü olarak talcid+ gaviscon 😂
bebitomom Azra00 ben 18+4 haftalığım folikasiti bıraktıktan sonra sadece demir ilacı verdi multivitamin vermedi neden acaba ?
Azra00 bebitomom bilemiyorum doktorunuza danışın isterseniz şuan 21+4üm bende demir ilacı kullanmıyorum ama demirim iyi olduğu için gerek görmedi doktor.