Hilalgrsl Haftamda Doktor önerisi ile ahududu yaprağı içmek için aktara gittim bir paket satın aldım içmeye başladım o bitince başka bir aktara denk geldim ona sordum var mı diye adam yok ahududu yaprağını kolay bulamazsın bir kaç gün beklersen araştırıp getirteyim dedi bende yoo heryerde var daha önce de aldım internette de satılıyor aslında dedim, aktarcı adam bak kardeşim onlar ahududu yaprağı değil ahududu diye böğürtlen yaprağı satıyorlar onun bir faydası yok dedi şaşırdım kaldım inansam mı bilemedim neyse annemlerin semtine gittiğim bir gün oradaki aktarlara sorar bulurum diye düşünüyordum orada da biri var dedi verdiği paketin üzerinde böğürtlen yaprağı yazıyordu ve hakikaten benim daha önce içtiğim yaprakla aynıydı bu böğürtlen ben bunu istemiyorum ahududu lazım dedim adam aynı şey diye diretti, satın almadım başka yerlere daha sordum en sonunda gerçeğini buldum sizlerde içerken dikkatli olun meğer 2 haftadır yanlış çayı satmışlar bana piyasa dolandırıcı dolu belki şimdiye kadar doğru çayı içseydim açılmam olurdu daha rahat doğum yapmam için faydası olurdı umarım yine faydasını görürüm
Ruvii Hilalgrsl nasıl kullanıyorsun canım birde imkanın varsa buraya atar mısın fotoğrafını bizde elimizdekilere bakalım doğru mu
Hilalgrsl Meri11 benim doktorum 36 da bir bardak olarak başlamamı önermişti 38 de de 2-3 bardak iç demişti
Hilalgrsl Ruvii Ruvii sıcak suyla demliyorum günde 2 bardak falan içiyorum ilk aldığım bitti onun görseli yok ama diğerini eve geçtiğimde atarım. Böğürtlen yaprağı delik delik ve daha büyük oluyor ahududu yaprağı daha açık yeşil ve yaprak kısmı daha dar