Berna_bulut Şuan 19 +5 deyim geçen ay doktorum ikili testte ufak bi risk olduğunu perinatolojiye randevu almam gerektiğini söyledi dün gittim. Muayne oldum. Bugünde kendi doktoruma randevum vardı muayne oldum. Detaylı ultrason demişti geçen ay perinatolojiye muayne olmam detaylıya ultrasona girdiğim anlamına mı geliyor ben pek anlamıyrum ?
Berna_bulut Yazmelegi_ doktor okadar garip biriydiki direk geç karnını aç dedi geçtim konuşmıcaksın bebeği incelerken pozisyonu değişebilir dedi hiç konuşmadım sekretere birsürü şey yazdırdı anlamadım hiçbirini ekranı da görmedim
Berna_bulut Merveincim muayne bitince bebekde düşük bir risk var bebekten sıvı alınıp kesin tanı konulabilir gibi şeyler söyledi istemedim istemediğime dair kağıt imzalattı çıktım
Yazmelegi_ Berna_bulut ne değişikler ben gittim doktor milim milim heryerini olctu gösterdi bana kolu bacağı kafası vs her yerini olcerken gösterdi en az yarım saat yattım
Berna_bulut Yazmelegi_ 15 dakika anca sürdü detaylıya mı girmiş oldum yoksa başka bir şeymi analyamadım
Yazmelegi_ Berna_bulut devlete bense gittim bebeginn bağırsagnda sıkıntı var dedi bir sürü kötü şey dedi gittim özelde baktırdım hiç bisey çıkmadı çok şükür devlete bıraksam hemen sıvı alcakti
Naz1616 Berna_bulut bende bugün gitdim kalp damarları midesi vs. Her yerine baktı yarım saat sürdü hareketlerini gösterdi falan bencede imkanınız varsa ozele gidin
dexter sadece sorun incelenmiş gibi, detaylı değil bence bu. imkanınız varsa özelde detaylı yaptırın hem bebeği izleyebiliyorsunuz hem de burası kolu burası bacağı bunlar parmakları diye size gösteriyorlar bize cd verdiler bir de