bsranur123 Tayin nedeniyle orada yaşadık canım 2 yıl şu an başka şehirdeyiz. Şöyle canım Şahin hoca bilgi anlamında çok donanımlı 9 aya kadar ona takipliydim. Hasta-doktor yaklaşımı da kibar. Amaaaaaa 9.cu aya kadar gelip son anda bana gol attı doğumuma gelmedi. Benim normal başlamıştı doğumum fakat enfeksiyon riskim vardı acil sezaryene alındım zaten mecbur olucaktım kendim de istiyordum sezaryen neyse gelmedi Bilal hoca geldi. Allah ondan bin kere razı olsun beni çok motive etti ameliyat esnasında. Ekip çok güzeldi. Çünkü doğumum ailem gelmeden 2 gün önce başlamıştı. Eşimle yalnızdık kimsemiz yoktu hastane de ben çok ağlamıştım , 2 günde hastane de bıraktı beni ailen gelmeden göndermeyelim burada gözlem altında kal gelirim ben demişti göndermedi , kiiii eşimle çok memnun kalmıştık. Yine Mardin’i yazıcaz kısmet olurda tekrar orası olursa direkt Bilal hocayla devam ederim takibime. Ayrıca sezaryen konusunda başarılı dikişlerimi güzel atmış. Burada gittiğim doktor güzel atılmış dikişlerin dedi. Uzun oldu kusura bakma ama Mardin in yeri bende farklıdır :))))