Hlmylmz_69 Kozlar 2. Hamileleiğim ama ilkinde yüzüme hiç ama hiç bişe uygulamadım tertemiz yüzüm leke doldu varmı aklında güzel fikri olan 1 sene içinde geçer dediler ilk gün ki gibi değil ama kalıcı gibi bu lekeler ne yapalım yaaa
Gamzecimm Hlmylmz_69 benim de vardi bi sure geçeceğine inandım ama maalesef yağlı egzamaymis mutlaka görünün cildiyeye
anneolmakzoramagulusuyeter_ Hlmylmz_69 canım güneş kremi çok önemli yafmurlu günde bile kullanmalısın oda lekeleri açıyor şimdiden önlemini al
Aynur65 Hlmylmz_69 valla bizimkiler hep der doğum sancısı sırasında aklına gelip de yüzündeki teri saçlarınla silersen yüzünde leke kalmıyormuş ben ilkinde yapmıştım saçımın değdiği yerler bayağı temizdi diğer değmeyen yerlere göre
Gamzecimm Ozoooo postlarima bakarsanız fotoğrafı mevcut kırmızıyı benimde çene ve göğüs aramda çıkmıştı bazen kuruyordu
1fatooss Benimde cildim çok güzeldi ta ki hamile kalana kadar . Güneş kremi kullanmak çok önemliymiş bu süreçte ben bilmediğim için sürmemiştim kışın mesela. Güneş lekesi kaldı yüzümde nasıl geçecek bilmiyorum burda bekleyeyim