Gulsen20 Kızlar 35+2 Haftalık Hamileyim ve bu gun çoçukda hiç hareket hisetmedim çok korkuyorum ne yapa bilirim🥺🥺🥺
Aaaysee Gulsen20 az hareket bu haftalar da oluyor ama hiç olmaması iyi değil çikolata,vişne suyu içip solunuza yatın hareket edecektir eğer yine etmezse mutlaka gidin hastahaneye
bsrcap Gulsen20 bende 29. haftadayım doktora sordum. artık hareketleri daha güçlü ve daha az olacak dedi. hafta ilerledikçe azalıyor yerinin darlığından ötürü de olabilir
nino033 Gulsen20 benim geçen gun başıma geldi doktoru aradim pazar günüydü doktor Bi şeker at ağzına yatağa uzanıp sola yat 1 saat o pozisyon da kal eğer hareket etmez se acile geç gelecem dedi ama çok şükür hemen hareket etti sizde deneyebilir siniz
Gulsen20 bsrcap aynen canım yerleri gitikçe daralıyor şükür şimdi iyi ediyor haraket benim gibi uykuya düşkün❤️😂🤭
Gulsen20 nino033 Haraket eti canım çikolatadan sonra. Hem dün sinirlenmişdim Birşeye dikat etim kaç seferdirde ediyorum ben sinirlenince üzülünce haraket etmiyor 🥺 Hem benim gibi biraz uykuya düşkün😂🤭❤️