Mmeleklr2 Hamileliğin ilk haftaları havuza girmek sıkıntı olur mu toplu havuz değil daha önceden ayarladığımız bi tatil villa tarzı evin havuzu bi sıkıntı olur mu anneler bilgisi olan var mı
Kukulikukuli12 Mmeleklr2 son 3 ayında bolca denize girdim saatlerce cıkmadı hatta naca serşnliyordım biley olmadı ama havuza girmedim 🙄
Merveozenkayhan Mmeleklr2 en küçük enfeksiyon bile büyük risk gibi geliyor bana temiz denizi doktorlar tavsiye ediyor ama havuzdan uzak durmak daha mantıklı ilaçlaması falan çok iyi olmalı
Alizee Kesinlikle girmeyin. Kiralık villalarda havuz bakımı otellerde ki gibi olmuyor, daha kötü oluyor. Ben olsam girmezdim
Sadiyes Havuza normalde bile girmiyorum enfeksiyondan korkuyorum ben. Yani nezaman girsem gecen sene falan idrar yolu enfeksiyonu olmasam bile gribal enfeksiyon oluyordum yani. Hep dert klorundan vs. Ne bilm bence girme ya
bebislerhakkinda Ben giricem bungalov havuzuna valla , bi tatil iyi gelicek cok stres oldum hamilelikte suan 5.aya girdik bakalım ne zmwn gderiz