Merhaba arkadaşlar benim eşimde varikosel var ameliyat dememişti doktor 3 yıl önce öğrendiğimizde çok spermlerini etkilememişti çok değil ama biraz ileri harekette sıkıntı vardı bizde o zamanlar yeni evliyiz çocık istiyorduk 1 yıl olmadı sonra doktor hakan özkul var o zamanlar onunla görüşmüştük ilaç istetmiştik yaklaşık 10,12 paket ayrı ayrı ilaçlar yollamıştı eşim kullanmıştı günde 10 a yakın alıyordu o takviyelerden o ay hamile haberini almıştık çok şükür 3 buçuk yaşında oğlum var oğlum 7 aylıkken kazayla tekrar hamile kalmıştım hatta çok şaşırmıştım ilkinde neler çektik demiştim düşük olmuştu o ben o sıralar gebe olduğumu bilmeden ağır işler vs yapmıştım neyse saadete geleyim şimdi tekrar 2. Çocuk düşünüyoruz oğlum çok kardeş kardeş diyor bizde istiyoruz artık bende içimde kuşku kalmasın rahat edeym diye eşime bak biz bu ay artk 2. Çocuk kararı aldık bi kontrole gidip baktırsanmı tahlilerine varikoselin ne derece me durumda diye de baktırmış olursun yanaşmıyor fazla belki hiçbirşeyi yok belkide ilerlemiş bilemeyiz ama sanki gtmek istemyor bende içim rahat etsn istiyorum 🤦🏻♀️🥺