Gzeo6 Bugun 20 haftalik oldum ve bebisimi hayla his etmiyorumm, biliyorum bu 23uncu haftaya kadar normall ama artikk cokk sabirsizlaniyorumm onu his etmek icinnn 😩😩😩😩!! Acaba daha kucuk diyemi bilemiyorum 😖😖😖
Kumral60 Gzeo6 canim ben o haftada pit pit balon patlar gbi hissediyordum hafiften yakinda ayirt edersin ben 25 oldum simdi kilosu 900 gram olmus hareket etse hissediyorum biraz daha sabret.
Sedaahmet Canım benimde ilk hamileligim. Ben 19 da net hissetmiştim. Belki hareket ediyordur sen anlamıyorsundur.
Gzeo6 Sedaahmet galiba oda olabilr, anlamiyorum ne kadar kotu bisey. Bide soylenip duriyorum haddi annecgim bi his ettir kendini valan diye belki hisettiriyordur da ben anlamiyorumdur ☹️☹️
Sedaahmet Gzeo6 eğer gaz sıkıntinız yoksa karnınızda ufak ufak hareketlenmeler hissediyorsanız o bebeginizdir. 😊
Gzeo6 Sedaahmet kum dokuyormussum hamileliyimin ilk zamanlarinda oyle demislerdi, ve karin agrisi cekiyorum. galiba simdi oyle dedin ya kimildiyo gibi arada his ediyorum gibi sanki ama agrili oliyo vurdu yerler agriyo
Sedaahmet Gzeo6 gecmis olsun canım. 😊 ilk hamilelik olunca insan heyecanlaniyor işte. Hemen hissetmek istiyor. Bende oyleydim ama artık hissediyorum. 🙏 son haftalarda vurduğu yerden ayagını ellerini gorürüz insallah 😁😍