Biryeniannee 🎀Kizlar selam , 27. haftadayız henüz hiç bi hazırlık yapmadık mobilya bebek arabası vs almadık, sadece giysi aldik . Siz ne zaman başladınız bebislerin odasını kurmaya hazırlamaya ? Geç mi kaldim yoksaa 👀
AyFa1608 Biryeniannee ben oda yapmıyorum ama artık sende yavaştan alsan iyi olur. Bide oda yapcakmışsın aldın ettin geldi kurdun yerleştirdin vs vs anca ye düşünüyorum 🙂
Sinem94 Biryeniannee 28. haftadayiz odasini henüz almadik giyside 3 takim sipariş verdim elime ulaşmadı ama artık zamanı geldi 🤭
Biryeniannee AyFa1608 aslinda oda dediğim sadece bi dolap alicam eşyalarını koymak için, kıyafetleri yıkanıp ütülenecek. Yatagi da zaten yanımızda olcak yatak odasinda 🥰 başka ne yapilir alınır aklıma gelmiyooor 😄
Freefam Biryeniannee cekmeceli dolaplar var ustunu alt acma olarak kullanabiliyosun ben bi de onlardan almayi dusunuyorum besik ve giysi dolabi disinda iste ana kucagi falan gibi seyler alinip koyulabilir ben daha 15. Haftadayim zor tutuyorum kendimi almamak icin dun ilk kiyafetlerini aldim iyice zorlasti suan biseyler almadan durmak benim icin😂😂
AyFa1608 Biryeniannee yavaştan başla yinede bence insan çok ağırlaşıyor. Benim erken doğum riskim vardı 28 de hallettim hepsini. İyi ki yapmışız sonradan ağırlaştım tuvalete gidip gelince nefes nefese kalıyrum😅 bende beşiği yanımıza alıcam zaten, dolap da almadım ben evim çok büyük değil. Dolaba niyetlendik ama 4-5 yaşına gelşnce oda düşünüyoruz bu sefer de o dolap fazlalık olucaktı. Kendi komodinlerimi bide gardrobu bi tarafını ayırdım yetti şimdilik 🤭
Ipek_2017 29 haftalık olduk bugün . Ben cinsiyetini öğrendim 16. Hafta da bebek arabası küvet seti mama sandalyesi otomatik anakucağını aldık. Geçen hafta da bütün kıyafetlerini aldık beşiğini aldık. Tam dolabını alacaktık oda yapıcaktık bebeğe. Sağlık alımlarında atandığımı öğrendim. 💓 Kızım nasibiyle geldi hayatımıza taşınacağız şimdi ☺️