Yarennasal tüm mesajları okumadım ama anladığım kadarıyla 4 aydır deniyormuşsunuz öncelikle sakin olun lütfen olamadığınızı çok çok çok iyi biliyorum aynı yollardan geçtim. Hiç çocuk düşünmüyorken kimyasal gebelik geçirdim onun ne olduğunu da o zaman öğrendim öyle bir şeyden haberim yoktu. 8 ya da 9 ay çok çok çok ağlayarak istememe rağmen çocuğum olmadı. Doktora bile gittim bu süreçte bir daha çocuğum olmayacak mı diyerek. Siz ne kadar saldım bu ay deseniz de test yapmış olmanız bile salmadığınızı gösteriyor. Lütfen öncelikle sakin kalmaya çalışın, kocanız eminim sizden daha sakindir çünkü onlar her zaman daha sakin kalıyorlar. Size bir süre en azından söyleyeceğim şeyi yaparkenki süreç için de çocuk yapmak için değil de sadece eğlence ve zevk odaklı korumasız birliktelik tavsiye ediyorum. Bende işe yaradığı için, sizin de doktorunuz bir sağlık probleminiz olmadığını söylediği için gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. İbrahim Saraçoğlu’nun soğan kürünü uygulayın. Ama tam orada bahsedildiği şekilde dikkatli bir şekilde okuyun ya da izleyin. Hatta ben destek hattını arayarak bilgi de almıştım isterseni, öyle de yapabilirsiniz. Lütfen bu süreçte sakin kalın ve dediğim gibi çocuğu düşünmeden zevk odaklı korumasız ilişki yaşayın. Bu kürle birlikte çok özür dileyerek söylüyorum bende beyaz beyaz parça akıntılar çıkmıştı, rahim temizlenmişti. Bu arada adet düzensizliği ile ilgili benim adetim her zaman çok düzenliydi adet olduğum zamandan adet süreme kadar hepsi şaşmazdı ben çocuğumu iki sene sonra kucağıma aldım, ama bir arkadaşımın adeti o kadar düzensizdi ki aylarca adet olmadığı olurdu o ise tabiri caizse ilk geceden hamile kaldı. O yüzden sakın adet düzensizliğine takılmayın, Allah güzel ömürlü güzel bahtlı çocuklar nasip etsin inşallah. Her emanetin geleceği zaman vardır biliyorum çok stresli bir dönem ben eşim işe gidince ağlardım yine olmadı diye. Her ay umrumda değil derdim adetimden önce eşimi ay bi test mi aldan diye gece saat 11lerde 12lerde eczaneye yollardım. Lütfen üzülmeyin her şeyin vakti var bazen olmaması imtihan gibi görünür ama olması daha büyük imtihandır♥️