Fadimehizz Medikalde doğum yapıcam inşallah Cem bey de o kadar güleryüzlü bir doktor ki çok ilgili inşalalh her şey güzel geçer biz yolu yarıladık çok şükür🩷
Fadimehizz Dün sordum normal doğum 10.000 sezaryen doğum 15.000 ama benim 26 Temmuz görünüyor doğum o zamana kadar yine zamanlanır dedi bilgi veren abla ama ben kesin Cem bey de yapıcam doğumu hem çok iyi ilgileniyor sağolsun çok güleryüzlü
nevzatbaskomser Fadimehizz Ben de temmuzda doğum yapacağım. Bu nasıl fiyat sezaryen 10 bine hazırlamıştım kendimi 15 çok geldi, ÇOMÜ ve devlete de kendimi ikna edemiyorum güven vermiyor bana
Fadimehizz Valla Çömü bana da güven vermiyor açıkçası hamileliği öğrendiğimden beri özele gidiyorum özelde de doğum yapmak istiyorum açıkçası evet pahalı ama napalım 😊
nevzatbaskomser Fadimehizz Aynen. Bir kere doğuruyoruz insan gibi muâmele görürüz en azından, cem beyin samimiyeti için de değer bence ☺
Fadimehizz nevzatbaskomser Ayy kesinlikle öyleee😇 ben normalde ezcan hanıma gidiyordum ama o Biga da doğum yaptırıyor biz zaten bozcaada yaşıyoruz her kontrolde çanakkaleye geliyoruz çok zor olurdu bana o yüzden Cem beye geldim çok içten ve çok güleryüzlü güzel bir doğum olacağını düşünüyorum inşallah allahın izniyle 🫶🏻
nevzatbaskomser Fadimehizz Evet Çanakkale’de oturuyorum. Bozcaadadan gelip gitmek gerçekten zor olur, acil bir durum olduğunda adada sağlık kurumu var mı ben hiç gelmedim
Fadimehizz nevzatbaskomser yok malesef sadece sağlık Ocağı var ve adam akıllı malzeme yok burada ilgilenilecek o yüzden doğuma yakın çanakkaleye geçmeyi düşünüyorum