Elfve Bi oğlum bi kızım var onlarda hep bulantım oldu kustum ama herşeyi yiyordum. Bunda iştahım hiç yok tatlı delisiyimdir yok karnına bile yerim tatlı yemediğim tek bi gün bile yoktur ama bunda tatlı yiyemiyorum inşallah böyle devam eder
kadertugrul7 dilarakerem01 kül ve kil istiyor du külü minicik denedim aşırı derecede istiyor du kilide toprak olduğu için istiyor
_brcu88_ Burcu395 bende öyleydim kiii bebisimin cinsiyeti de kızmış 😊🥰😘❣️😍bu değişiyor bence kişiden kişiye
Selinakbas dilarakerem01 Şuana kadar canım kavun ve erik çekti çok şükür ağzımdan cümle çıktı hemen getirdi eşim, bazen cok ekşi yiyorum sonra üstüne bir bardak su içtim mi hemen tatlıya dönüyorum bu aralar çok karısıgız 😃🥰
_brcu88_ Burcu395 amin canım insallah Rabbim gönlüne göre verir 13+5 günlükken bildi bizimkini doktor tabi sonradan yanılma falan olursa orasını bilmiyorum
Merves- Benimde canım sürekli tatlı istedi ekşiyle aram pek yoktur ve en çok karpuz aşerdim sağolsun aldı eşim de yedik oğluşumlaa🥰🥰
dilay_06 dilarakerem01 dondurma yeşil zeytin erik çağla bir de ilk zamanlar ıspanaklı kek (Hamile olduğumu bilmeden salatalık turşusu aşermiştim 26+5 teyim şimdi asla canım salatalık turşusu çekmiyo)
PervinY dilarakerem01 Benim canım şeftali çekiyor ya ama bulamıyorum. Şeftalili meyve suyu içiyorum 🥲