08.04.2023 cumartesi günü hastaneye sabah yatışım gerçekleşti. 9da beni aldılar 9.18 de ameliyathanenin içerisindeydim doktoruma güveniyordum hiç bir gerginlik stres yapmadım. 9.35 de bebiş dünyaya gelmiş. 10.20 de gözümü açtım dinlenme bölümündeydim saati gördüm duvarda o iyi bi saat olmuş dedim hemşilere beni burda niye tutuyorsunuz yukarı çıkarın dedim bekle bekle sıkıldım onlar da bi süre gözetim altı çıkarıcaz yarım saate dedi 11 e 10 kala beni çıkardılar odaya. Odaya gittim bebeğimi getirdiler kavuştuk çok şükür. Sonra serumlar falan takılmıştı 4 gibi ilk kalkışı yaptım tur attım lavobaya falan gittim. Serum bi türlü bitmiyor artık yeter alın bu serumları ağrım yok dedim akşam 6 da serumları aldırtırdım. Gece iğne vurmaya geldiler vurdurtturmadım ağrım yok boşa gerek yok olursa söylerim dedim. Sürekli 2 saatte bir yürüyüş yaptım. Yatakta yan sağ sol kendi kendime döndüm. Böyle doğum olursa 10 tane bile doğrulur 😂😂 diğer anestezilerde baş ağrısı bel ağrısı oluyormuş ama bu çok rahat bence herkes genel olsun mis gibi. Bu arada bu kadar rahat olduğuma bakmayın doğumdan önce korkuyordum ama korkulacak bişey yok. Yan odam da normal doğumu bekleyen 10 saatte acı çekeni duyunca çok üzüldüm gece en sonunda sezeryana aldılar onu da ona da üzüldüm. Gerçekken hangi doğum sizin için iyiyse onu yapın..