Ceyfer Cevrenizde varmi nasil oluyo bebek yasiyomu ne kadar kuvezde kaliyo. Hala hastanedeyim bugunde yatis verildi dogum engelleniyo
Caglaaa Ceyfer annemin komşusu 7 aylık doğum yapmış tam olarak haftasını bilmiyorum ama şuan 2 ay olmuş hala küvezdeymiş dün sormuştum
Deletedmom128 Ceyfer 28 değil de 29 haftalık Doğum yapan bir arkadaşım var. 3 buçuk sene evvel Doğum yapmış. Bebeği üç ay küvezde kalmış. Allah’a şükür şu anda çok sağlıklı. Çocuk 3 buçuk yaşında okula getirdiği zamanlar oluyor. Bıcır bıcır çok tatlı.
Tubagrnc Ceyfer çok ayrıntı bilmiyorum ama burada daha önce yazan olmuştu 20 li haftalarda doğum yapanlar var prematüre başlıklarına bakarsanız bulabilirsiniz
Ceyfer KezbanBekciBa Mintianne Mucizeana Ntugba AysegulAloluAcikgoz yaren123 Senayemre eljid Karayel Melomeltem Tubagrnc Deletedmom128 Caglaaa cevaplariniz icin cok tesekkur ederim.Yazilanlar umut oluyo Hastanedeyim serum yiyorum doktorum 8 hafta daha tutalim yeter dedi simdi wc gittikce peceteye silince hafif pembe leke gibi geliyo silik ama cok degil. Sadece wc kalkcaksin dediler hep yatis verildi. Dua edin bana guzel anneler bebegim zamaninda gelsin 😔 bu 4. Gebeligim oncekiler dusuk ve kurtaj olmustu bu bebegimde ilk defa bu zamana kadar geldik insallah ilerleyebiliriz.
Melomeltem Ceyfer yanlış bilmiyorsam kendi kendine oksijen nefes almaya becerene kadar ve belirli kiloya gelene kadar küvet de kalıyor
Karayel Benim kardeşim 28 haftalıkken doğurdu ve gününü doldurana kadar oğlumuz kuvezde kaldı şuan çok şükür iyi ve 8 aylık
eljid Ceyfer ben cnm 29 haftalık doğdu bebeğim 49 gün hastanede yattık çok sukur şimdi yanımda ve 14 gündür ewdeyz cnm allahım bilir kurban olim rabbime cnm bilemeyz
Senayemre Daha önce buna post acılmıstı vardi yapan bebegim küvezde 40 gündür felan diyordu rabbimin ixniyle inşallah sag salım hayırlısından alırsn bebişini kucağınaa
yaren123 Ceyfer ben yenidoğan hemşiresiyim korkma 28 hafta çok küçük degil küvöz da kalma süreleri belli olmaz
AysegulAloluAcikgoz Ceyfer bende tam bilmiyorum ama günu dolana kadar kuvezde tutuluyor diye duymustum Biraz bebegin durumuyla alakali birsey bence.
Ntugba Ceyfer 30 haftalık yaptım canım ben ama burda ve hastane çok duydum gördüm 26 27 28 29 inşallah durdurabilirler
eljid Ntugba iyi cnm çok sukur ama kalbinde ilk doğrunda çok küçük delik warmis doktor büyük ihtimal geçmiştir dedi bakalm çarşamba günü özel bir kliniğe randowu aldık bakalm inşallah kapanmstr
Mucizeana Ceyfer 27 haftalık ikizlerime doğum yaptım 10 gün oldu küvözdeler. İyiye gidiyoruz çok şükür 🙏
Mintianne Ceyfer benim teyzemin kızının oldu yaklaşık 2.5-3 ay boyunca küveste kaldı çok şükür Şuan çok sağlıklı 2 yaşına bastı ❤️❤️ Rabbim yardımcınız olsun inşallah 🙏❤️
KezbanBekciBa Ceyfer ben fransada yasiyorum 33 hafta sezaryanla bebegim oldu Allahima sukur, suan kuvozde, o kadar cok kucuk cocuk gordumki sorma 27 haftadan sonra korkmayin diyordu doktorum artik eskisi gibi degil
Mutluluk71 KezbanBekciBa benimde 33 haftamda erken dogum riskim vardi igneler serumlar ve ilaclarla durduruldu suan 34 +3 haftaligim sancim felan yok acaba ben ne zamna kadar beklerim