ElaRose Prp yaptırıp memnun kalanlar var mı ? Yaptırmak istiyorum öneriyor musunuz ? Yumurta kalitesi için
nursanyildiz ElaRose ben yaptırdım çok memnun kaldım keşke ilk yumurta toplama işlemi sırasında yaptırsaydim dedim yaşınız gençse kesinlikle yapın
ElaRose nursanyildiz yaşım 29 doktorum önerdi yaptırıcam inşallah . Merak ettim faydasını gören var mı diye . Rezerviniz az mıydı peki neden tavsiye etti doktor
nursanyildiz ElaRose amh 2.87 aslında ama sadece 1 adet embriyo oluştu onuda vermek istemedi hemen havuz yapmak istedi prp sonrası 7 embriyo oluştu hepside 5. Güne geldi
Baris35 nursanyildiz cok iyi 👍🏿inşallah bende faydasını görürüm.prp sonrası ilk reglniz geciktimi kaçıncı reglde tedaviye başladınız🙏
ElaRose Kvser prp kendi kanından alıp tekrar yumurtalıklarına kanı veriyorlar . Yumurtaların besleniyor güzel oluyor ya da çoğalıyor yumurta . Genelde rezervi düşük hastalara uygun görüyorlar . Doktoruna yine de sor canım
Kvser ElaRose hmmm bunu bilmiyordum benim polikistik overim var yumurtalarım gelişmiyor tembel sanırım acaba bu yarar mı ki