Merhabalar herkese, 13 günlük bebemle normal doğum hikayemi anlatıcam😅 Öncelikle bebişim 2 hafta geriden gittiği, suyu azaldığı, gelişim geriliği olduğu ve kanamamda olduğu İçin normal doğum şansım çok azdı. 37. Haftaya geldiğim de daha fazla beklersem aniden sezaryana alınabilme ihtimalimin gittikçe arttığını anladım. bütün bilinmezlik korkularımı kenara bırakıp Suni sancıyla normal doğumu denemek istedim. Doktorum üstüne bastırarak ‘ eğer 8 saat içinde açılma olmazsa sezeryana alacağım ‘ dedi. Öğlen 1 gibi suni sancı almaya başladım, regl ağrısı gibi olan ufak ağrılarımla akşam 6-7 ye kadar açılma olması İçin çabaladım. Vee olmuştu, doktorum suyumu patlattı, akşam 7 de gerçek sancılarım başlamıştı inanın öleceğimi düşündüm gece 11e kadar deli gibi acı çektim yürüyerek ameliyat haneye girdim saat 11.10 gibiydi eşim doktorum ve ebenin desteğiyle 11.20 de oğlum kucağımdaydı❤️🔥🥰 O kadar mucizevi bir andı ki anlatamam resmen inat etmiş ve normal doğurmuştum. Bebişimi muayene etmeye çocuk doktoru geldi o sırada bana dikiş atıldı (4 dikişim var) sonrasında kendim giyindim eşim elimden tuttu ve 3müz beraber ameliyat haneden çıktık 🥰