ms_annisko_ Kızlar selam. Daha hamileliğimin çok başındayım farkındayım fakat birkaç gündür sık sık kasık ağrım oluyor. Öncesinde ara ara olup geçiyordu ama şuan sık sık olmaya başlayınca sizlere bir sorayım dedim ? Sizce nedendir ?
Hilal-95 ms_annisko_ ağrılar olablıyor adet sancıları ara ara oluyor göğüs ağrısı vs oluyor benm doktorum bana adet belirtileri yaşaman cok normal ama tek kan lekelenme vs şeyler sıkıntı okur ozman hemen gel demişti canm ağrıların olduğunda dinlenmeye calıs
ms_annisko_ ridakegzo yok o kadar şiddetli değil böyle inceden vurup geçiyor bazende regl olacakmışım gibi oluyor
ridakegzo ms_annisko_ gayet normal cnm rahmin büyüyor😇önemli olan kanama vs olmadı ve hiç gecmeyen ağrı
ilgihazaal ms_annisko_ yerleşme agrisidir rahim hamilelik boyunca buyudugu icin agrilar batmalar sancilar oluyor donem donem. Su qn yerlesme zamani oldugu icin agrilariniz olaabilir 9-11 haftalar arasi biraz daha rahatlarsjniz insallah
ms_annisko_ ridakegzo o da hiç yenecek bir şey değil ya ahahaha çok tarif denemiştim önceden sırf yiyebilmek için ama yok barışamadım kendisiyle