alparslansmother Tiroit levotiron 75 mg Vitamin folafect prntl Kansızlık ferrum Kolestaz ursactive 250 mg
Tusse18 alparslansmother Levotiron 25 D vitamini Folik Prilam dr Benimde kafamda hep bu soru yani vitaminde olsa rahatsız oluyorum
yanlisanlamaama alparslansmother bunların hepsi gerekli ve gebeliğe uygun ilaçlar içmezseniz sıkıntı yaşarsınız ben daha fazla ilaç içiyorum birini bile içmesem büyük sıkıntı yaşarım keşke bağlı kalmasak bu ilaçlara ama mecburuz 😢
Ozlem77 alparslansmother aksine bebeğe çok yararlı ilaçlar Bende gelişim geriliği oluştu hiç ilaç kullanmadm ilaç kullanmadım diye olduğunu bile düşünüyorum Kullanınca ishal yapıyordu bende o yüzden
nebakiyonkomikmi alparslansmother Sonuçta ilaç ama hepsi bebeğin ve senin sağlığın için olan ilaçlar doktor boşuna vermemiştir o ilaçları siz kullanmaya fldevam edin
alparslansmother Ozge56 ilk kontrol oluyo ya o zamandan beri kansizlik ilacini içiyorum ama hala kansızım damarimi bulamiyolar
Bernnnaaaa alparslansmother tiroit Vitamin Progestan Adalat Kan sulandırıcı Folik asit Bunları içtim sağlıklı doğdu iyiki düzenli içmişim